Kan du genkende dig selv i eet eller flere af følgende udsagn:
”Jeg er 62 og jeg har slet ikke lyst til at blive pensioneret, for jeg har SÅ meget at give”
”Jeg kan ikke komme til at lave det, jeg kan, så nu tænker jeg på, om jeg skulle gøre noget helt andet. Jeg vil hellere selv finde ud end at opdage, at jeg ikke kan bruges til noget”
”Jeg er mega erfaren på mit felt, men der er ikke rigtig nogen, der inddrager mig i de spændende opgaver mere – det bliver jeg mere og mere indebrændt over”
“Egentlig vil jeg helst fortsætte som leder, det er bare som om jeg sander til i driftsopgaver og jeg kan ikke rigtig finde den gnist, som tidligere var min vigtigste drivkraft”

Så skal din organisation investere i dig og du skal investere i dig selv – og det kan ikke vente!
Derfor har jeg pakket et komprimeret og skræddersyet forløb, hvor du gennem coachinger, refleksionsopgaver og  implementering i din organisation bliver guidet gennem forløbet fra start til slut.

Jeg trækker på min erfaring gennem 30 år indenfor ledelsesudvikling, udviklingspsykologi for voksne, neuropsykologi og læring.  Vi arbejder vi i to spor: Personlig udvikling og Organisatorisk udvikling. Det gør vi, fordi du både skal rykke dig selv, men du skal også have din organisation til at rykke sammen med dig.
I princippet kunne du godt gøre det selv – men du har også erkendt, at du har brug for en tovholder, samtalepartner, moderator og indpisker, der holder dig fast i det, du har sat dig for – fra start til slut!

Det her forløb er kun for dig, der er midt i livet og SÅ klar til en genstart
Du har rigtig meget at byde på fagligt og professionelt og du er klar
til at gå hele vejen for at finde ud af, hvordan du kommer til det!

Du får fluks en beskrivelse af hele forløbet ved at skrive til mig: info@birgittesvinth.dk